Afbeelding

Oud interview met Mark Rutte bij Steevast

Algemeen

ALBRANDSWAARD - In mei 2007 was de toenmalige fractievoorzitter van de VVD in de tweede Kamer Mark Rutte te gast bij de Studio West IJsselmonde, de voorloper van RTV Albrandswaard. In het programma 'Tussen Kerkbank en Kantinestoel' was er toen een boeiend en ontspannen gesprek te horen, waarin Rutte zijn visie gaf op Nederland en wat hij kon en zou gaan doen als eventuele minister-president. Twaalf jaar later wordt er geluisterd of zijn uitspraken zijn uitgekomen en de doelstellingen behaald zijn. Ook zijn muziekkeuze komt langs in deze uitzending.

Het gesprek is te horen in Steevast op Zondag bij RTV Albrandswaard op zondag 26 mei van 13 tot 14 uur. Van 12 tot 13 uur is er aandacht voor actuele zaken uit de regio.

Beluister het programma in de ether FM 107.1 en op de kabel van Albrandswaard 99.0 Mhz. De website www.rtvalbrandswaard.nl en de tv kanalen 28+ analoog en 12 digitaal (caiway) Het programma wordt zondag 26 mei vanaf 22 uur herhaald.

Gasten voor de volgende week: Jochem Kroon en Chris Grem van het 'Groot niet te vermijden' over de nieuwe show en het succes van de groep. 

Advertenties uit de krant