Afbeelding

Nieuwe editie Gemeentegids Albrandswaard

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Gemeente Albrandswaard en uitgeverij Akse Media zijn gestart met de voorbereidingen van de nieuwe gemeentegids. Ook dit jaar is de gids weer een handige leidraad bij het zoeken naar informatie. Zowel in de papieren versie als in de digitale gemeentegids vindt men informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven.

Naast de digitale gemeentegids, http://albrandswaard.smartmap.nl, kan men gebruikmaken van de Gemeentegids App.

Vanaf 13 mei worden instellingen en verenigingen met een redactionele vermelding benaderd om de juistheid van de gegevens te controleren. Indien men in de vorige editie een vermelding heeft, ontvangt men een mail. Als er geen mailadres bekend is, wordt er telefonisch contact opgenomen. Wie zelf een wijziging wil doorgeven of nog niet in de gids stat, kan zelf contact opnemen via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentegids Albrandswaard) of  0223 - 673 010.

Adverteerders kunnen contact opnemen met de salesmanager via 0223 - 673 021.

Wie benaderd is en twijfelt aan de echtheid, kan contact opnemen. De publiciteitsadviseurs hebben een aanbevelingsbrief van de gemeente en hier kan met ten alle tijden naar vragen.

Advertenties uit de krant