Logo deschakelalbrandswaard.nl

Polikliniek Ikazia Ziekenhuis breidt uit

RIDDERKERK - Bij de polikliniek van het Ikazia Ziekenhuis in Ridderkerk-Slikkerveer kan de patiënt naast het bezoek aan de arts, nu ook terecht voor het maken van röntgenfoto's en voor bloedprikken. Op donderdag en vrijdag kunnen patiënten met een verwijzing van de huisarts meteen terecht voor het maken van foto's van het skelet en gewrichten. Ook bloedprikken is nu vijf dagen van de week mogelijk.

Als eerste patiënt op de nieuwe afdeling radiologie, kreeg Nel Karel-Blommers uit Dordrecht een warm onthaal. Het is niet de eerste keer voor haar bij deze polikliniek. ,,Vanuit Dordrecht is het voor mij met de auto een stuk dichterbij dan de hoofdvestiging in Rotterdam-Zuid. Ook is het gratis en makkelijker parkeren. Ik heb eigenlijk alleen maar goede dingen op te merken over deze locatie. Het is er heel gemoedelijk en de lijnen zijn kort."

Met deze polikliniek kan Ikazia voor de bewoners van Ridderkerk en omstreken dicht bij huis kwaliteit van zorg te leveren met de patiëntgerichte insteek die Ikazia kenmerkt. De patiëntgerichte aanpak geven de medewerkers graag gestalte in samenwerking met de andere zorgverleners binnen Gezondheidscentrum Slikkerveer aan Prinses Margrietstraat 42.

Meer berichten