Afbeelding

Schot verkiest Boeckenberg boven RWA

Algemeen

POORTUGAAL - Johannis Schot wordt geen hoofdtrainer bij RWA in Poortugaal, dat werd afgelopen weekend bekend. Schot is sinds een aantal weken interim hoofdtrainer bij Boeckenberg - een topclub in België waar Schot zelf ook een aantal jaar actief was als speler. Die club heeft hem gevraagd om volgend seizoen officieel als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Schot woont en werkt in Antwerpen en dat is ook de thuisbasis van Boeckenberg.

,,Ik kom niet graag afspraken niet na, maar dit is voor mij een kans die ik niet voorbij kan laten gaan. Daarbij is dit heel dicht bij mijn woon- en werksituatie en dat heeft ook een belangrijke rol gespeeld in de keus. Ik vind het heel vervelend op deze manier voor RWA en hoop dat zij alsnog een hoofdtrainer zullen vinden die aansluit bij hun ambities."

Het bestuur van RWA laat weten: ,,we respecteren het besluit van Johannes en begrijpen dat dit voor hem een 'offer he can't refuse' is. Maar dat laat niet weg dat wij als vereniging nu voor een pittige uitdaging staan om onze technische staf voor volgend seizoen op volle sterkte te krijgen. Wij zullen ons dan ook richten op het vinden van een hoofdtrainer die - in nauwe samenwerking met André Verbaas - de hoofdselectie gaat leiden."

Advertenties uit de krant