Afbeelding

Ammehoela!

Algemeen

RHOON – Op zondag 7 april  heeft de commissie Kinderkasteel van de Stichting Kasteel van Rhoon weer een leuke kindervoorstelling op het programma staan voor kinderen vanaf 4+ jaar in de Empirezaal om 15 uur, de theater- en dansvoorstelling Ammehoela!

De theatrale en energieke dansvoorstelling Ammehoela! gaat over Glimpie de zeeslang. Zeeslang Glimpie is op zoek naar nieuwe vrienden.  De andere onderwaterdieren vinden de zeeslang een vreemd dier, omdat hij niet op hen lijkt.  Ze willen niet met hem omgaan en laten hem links liggen. Daar wordt Glimpie heel verdrietig van. Hij doet er alles aan om zich aan te passen en vriendschap te sluiten met de andere dieren..
Ammehoela is een dans- en theatervoorstelling met aansluitend een dansworkshop speciaal ontwikkeld voor groep drie en vier van de basisschool.

Tijdens de workshop maken de leerlingen kennis met de verschillende personages en hun gedrag en leren deze naar bewegingsvormen om te zetten, zowel individueel als in samenspel.

Kaartjes voor de voorstelling bedragen 7,50 euro per stuk.  Vanaf 1 april zullen kaarten voor concerten en voorstellingen te koop zijn bij twee nieuwe verkooppunten in Rhoon.
ThéCafé Rhoon, Julianastraat 57 en Wijnhuis Rhoon, Strawinskyplein 6.
Of bestel de kaarten via www.stichting-kasteelvanrhoon.nl

Advertenties uit de krant