Afbeelding
Foto: Jos Wesdijk
ADVERTORIAL

Zeven Zekerheden zijn garantie voor de klant

Algemeen

BARENDRECHT - ,,Je kan wel roepen dat je bij Jumbo de laagste prijs betaalt, maar zonder garantie is het een loze kreet. Daarom gaat een te hoog geprijsd product gratis mee. Natuurlijk passen wij de prijs in de winkel dan direct aan." Marco zegt het met veel flair en expressie. Deze filiaalhouder van Jumbo Barendrecht Carnisselande zit niet om woorden verlegen, dat is wel duidelijk. En mocht hij even stil vallen dan vult Yoeri Rombouts, filiaalhouder van Jumbo Barendrecht Onderlangs, hem direct aan. 'Samen sterk' is een credo dat voor deze twee vestigingsleiders zeker van toepassing is.

,,De Zeven Zekerheden zijn voor de klant een garantie en voor ons een prachtig referentiekader waarbinnen we presteren. De lat ligt hoog en we presteren alleen optimaal met goed gemotiveerde medewerkers. Daar selecteren we op. Met trainingen zorgen we ervoor dat het niveau van hoge kwaliteit blijft. Het rondetafelgesprek is daar een goed voorbeeld van. Laat maar weten wat er beter moet."

  1. Bij Jumbo betaal je de laagste prijs
  2. Service met een glimlach
  3. Voor ál uw boodschappen
  4. Vers is ook écht vers
  5. Vlot winkelen
  6. Niet tevreden? Geld terug.
  7. Klant staat centraal

Met speels gemak sommen Marco van Steenis en Yoeri Rombouts de Zeven Zekerheden op die Jumbo zijn klanten biedt.

Lokaal betrokken
,,Jumbo is er voor de klant en de klant is er voor Jumbo", vertellen Marco en Yoeri serieus verder. ,,We gaan altijd voor een win-winsituatie en steunen daarom veel lokale initiatieven. Jumbo toont daarmee de lokale betrokkenheid.

Marco van Steenis JUMBO Barendrecht Carnisselande
Van Beuningenhaven 4, 2993 EH Barendrecht

Yoeri RomboutsJUMBO Barendrecht
Onderlangs 44, 2991 EM Barendrecht
www.jumbo.com.

Afbeelding

Advertenties uit de krant