Afbeelding

Jeugd heeft de toekomst bij LBF

Algemeen

POORTUGAAL - Op zaterdag 16 maart hebben negen muzikantjes van harmonieorkest La Bona Futura in Poortugaal een gezellige middag met leuke activiteiten beleefd. Naast wat spelletjes en een speurtocht met muzikale vragen werd er na afloop lekker gegeten en natuurlijk met elkaar muziek gemaakt. 

Aan enthousiasme geen gebrek want de jonge instrumentleerlingen wensen graag meer muziek te maken met leden van het orkest. Dat komt goed uit want op termijn wil LBF weer een jeugdorkest nieuw leven inblazen.

Harmonieorkest La Bona Futura steekt veel tijd en energie in het werven en binden van nieuwe leden. Jonge muzikantjes worden dus gezocht. Een aantal leden zijn ook als kind begonnen bij LBF en hebben inmiddels hun 25-, veertig- of zelfs zestigjarig jubileum achter de rug.

Kijk op www.labonafutura.nl voor informatie.

Het orkest horen spelen? Kom dan zaterdag 30 maart naar de Dorpskerk voor een licht, klassiek concert m.m.v. violiste Marina Meerson. Voorverkoop van kaarten bij 'Mons fietsen' in Poortugaal of via penningmeester@labonafutura.nl te bestellen

Advertenties uit de krant