Het moderne kantoor, waar ook De Hypotheekshop is gevestigd, is recent opgefrist.
Het moderne kantoor, waar ook De Hypotheekshop is gevestigd, is recent opgefrist.

Bakker & Berkman Makelaars in nieuw pand

Algemeen

POORTUGAAL - ,,In de jaren negentig, toen we gestart zijn met de makelaardij, zaten we volop 'in de loop'. De Dorpsstraat was dé winkelstraat van Poortugaal. Echter, door vernieuwingen in de dorpskern van Rhoon is dat geleidelijk veranderd. Tegenwoordig is het winkelen goeddeels verschoven naar een ander deel van het centrum, ter hoogte van de Portegale. Nu we verhuisd zijn naar ons nieuwe kantoor zien we weer mensen winkelen en lopen mensen spontaan ons kantoor binnen," zegt Pieter Bakker. ,,Er komen mensen die geïnteresseerd zijn in een woning, maar ook mensen die een vraag hebben over hun hypotheek of in gesprek zijn met een makelaar en onze mening willen horen. Heel gezellig allemaal. Wij staan iedereen graag met raad en daad te woord."

Pieter Bakker, Raymond Berkman en Claudia Bakker runnen het makelaarskantoor dat nu aan de Waalstraat 2b gevestigd is. Pieter is, als zoon van de oprichter, gepokt en gemazeld in 'makelaarsland'. Sinds 1995 werkt hij in het bedrijf dat hij in 2007 van zijn vader heeft overgenomen. In 2012 is Raymond erbij gekomen. Echtgenote van Pieter, Claudia, maakt het drietal, dat een no-nonsense mentaliteit voorstaat en ook uitstraalt, compleet. Raymond: ,,Klanten zijn bij ons geen huisadres, maar hebben een naam. We kennen onze cliënten. Dat is voor ons makkelijk werken, maar belangrijker nog, voor de klant is deze persoonlijke benadering erg prettig."

Tegenover de nieuwe locatie is een braakliggend terrein dat wacht op herontwikkeling. Raymond: ,,In de nabije toekomst wordt daar, zoals het zich nu laat aanzien, het 'Hart van Poortugaal' gebouwd. Het zal daardoor hier alleen maar drukker worden. We verwachten dan ook een gezonde toekomst voor ons kantoor."

Advertenties uit de krant