Afbeelding

Wisselbeker opnieuw naar de Gereformeerde Gemeente

Algemeen

ALBRANDSWAARD - De Grote Bijbelquiz Albrandswaard vond 13 maart in de Maranathakerk in Rhoon plaats. 75 Personen, verdeeld over veertien teams, gingen de strijd met elkaar aan om de wisselbeker. Voor de negende editie van dit evenement werd, net als in voorgaande jaren, gebruik gemaakt van de quizvragen en de filmpjes van het Nederlands Bijbelgenootschap.

De avond werd weer een mooie ontmoeting tussen mensen van heel verschillende pluimage.  Hoewel men unaniem van mening is dat meedoen belangrijker is dan winnen, was er toch een zekere spanning te bemerken toen de uitslag bekend gemaakt werd. De teamprijs ging voor de derde keer naar het team van de Gereformeerde Gemeente, dat bestond uit Jeanette van der Have, Dick van Klaveren, Joke van Klaveren, Reina Trommel, Gerda Visser en Ria IJzelenberg. Bij de persoonlijke scores eindigden Janny Slingerland en Dick van Klaveren samen op de hoogste plaats. Na het spelen van een finalevraag sleepte laatstgenoemde de prijs in de wacht. Gideon Slingerland kreeg een medaille voor het behalen van de hoogste score bij de jongeren.

De deelnemers gaven na afloop van de avond aan dat wat hen betreft volgend jaar de tiende editie van de Grote Bijbelquiz Albrandswaard gespeeld zal worden.

Advertenties uit de krant