Afbeelding

Zin in een gezellige avond? Kom bij Onidros!

Algemeen

INGEZONDEN

Ja, wie heeft daar nou geen zin in : om ongeveer eens in de maand lekker ongecompliceerd, over het algemeen met leeftijdsgenoten (laten we maar zeggen middelbare leeftijd), onder het genot van een hapje en een drankje, gewoon een gezellige avond te hebben?

Sociëteit Onidros nodigt u van harte uit om eens een keertje langs te komen: maakt niet uit of u alleen komt of samen:  u bent gewoon van harte welkom.

Na geruime tijd huisvesting te hebben gehad in 't Boerderijtje aan de Werkersdijk en een jaar of twee in een ruimte van de Klepperwei, heeft Onidros sinds dit jaar zijn intrek mogen nemen in het gebouw 't Centrum aan de Bernardstraat 3 te Rhoon.

Omdat dit zo prettig midden in het centrum ligt, dachten wij: laten we eens een poging wagen om weer wat nieuwe leden aan te trekken. Om de contributie hoeft u het in ieder geval niet te laten, want die bedraagt slechts 18 euro per persoon per jaar.

Daarnaast maken we elk jaar een gezellig uitstapje met elkaar en wordt de zomer altijd ingeluid met een lekkere barbecue (waarvoor dan wel een bijdrage van de leden wordt gevraagd).

Geïnteresseerd geraakt in onze vereniging? Kom  dan gerust een kijkje nemen op 1 van onze gezellige soosavonden. Wilt u wat meer informatie over ons kunt u dit opvragen bij de secretaris via mail adres mar10gerard@caiway.nl .

Onze eerstvolgende soosavonden worden gehouden op  zaterdag 23 maart, zaterdag 13 april en zaterdag 25 mei,  aanvang 20.30 uur. Graag tot dan.

Advertenties uit de krant