Afbeelding
Foto: Bo van der Puil

Workshop 'Opruimen doe je zo'

Algemeen

BARENDRECHT - Naar aanleiding van de Landelijke Loslaatdag organiseert opruim- en budgetcoach uit Rhoon Tara Verhoeven op zaterdag 30 maart de workshop 'Opruimen doe je zo'. Een opgeruimd huis, wie wil dat nou niet? In het voorjaar willen veel mensen de bezem weer door hun huis halen en wordt het tijd om op te ruimen en te ontspullen. Om men op weg te helpen naar een opgeruimd huis krijgen de cursisten praktische tips en adviezen om direct aan de aan de slag te gaan.

,,Want waar begin je en waar haal je de tijd vandaan? We hebben het allemaal druk met onze baan en ons gezin. En dan moeten we ook nog energie overhouden voor ons sociale en digitale leven. Daarnaast willen we ons huis schoonhouden en opruimen terwijl in de loop der jaren de spullen ongemerkt onze huizen zijn binnengeslopen. Teveel spullen in je huis kan zorgen voor onrust en stress. Wil jij leren keuzes te maken omtrent het loslaten van je spullen? Heb je te veel spullen en wil je daar vanaf? En wil je eindelijk eens effectief gaan opruimen zodat je grip krijgt op de chaos? Schrijf je dan in voor deze workshop en leer hoe je je spullen de baas blijft", aldus Tara.
Belangstellenden voor deze workshop kunnen zich aanmelden bij tara@hart4organizing.nl. Locatie: Bibliotheek Kruispunt in Barendrecht. 30 maart, 11 tot 13 uur. Deelname 20 euro inclusief werkboek.

Advertenties uit de krant