Sharon (links) en Esther.
Sharon (links) en Esther.

DESS mode en DWARS wonen geopend

Algemeen

POORTUGAAL - De schoonzussen Esther Scholte - Kalishoek en Sharon Kalishoek openden vandaag, zaterdag 9 maart, een winkel aan de Waalstraat in Poortugaal. Eigenlijk zijn het twee winkels. DWARS wonen en DESS mode. 

Sharon heeft een grote passie voor het opknappen en vermaken van meubels en Esther is gepassioneerd van mode en styling. Na tien jaar volop fantaseren werd zaterdag hun droom werkelijkheid.  Het pand aan de Waalstraat kwam op hun pad en beide dames waren op slag verliefd. Het was nu of nooit. Samen in een pand, maar wel met een eigen ingang. 

Sharon houdt zich al twintig jaar bezig met het opknappen van meubels die ze via Marktplaats, de kringloop en zelfs van straat plukt. Een uit de hand gelopen hobby, zeg maar. De meubels die Sharon verkoopt bij DWARS wonen zijn net even anders dan bij de kringloop, aparter en gebruiksklaar. Ook een stuk goedkoper dan in de woonwinkels. Sharon is bekend met vele interieurstijlen en weet hier goed raad mee, zo heeft zij ook de showroom van DESS mode gestyled. Als mensen thuis een meubel hebben staan die ze een make-over zouden willen laten geven, dan zijn ze bij DWARS wonen ook aan het juiste adres.

Esther fungeerde in de privé-sfeer al vaak als personal shopper. Bij DESS mode verkoopt ze nieuwe, trendy kleding voor een brede doelgroep. Labelen vind Esther niks, daarom is iedereen welkom. Jong en ouder. Wat ze erg belangrijk vinden bij DESS mode is dat de klant zich welkom voelt en met een goed gevoel de deur uitgaat. Bij DESS mode wordt goede kwaliteit voor een mooie prijs verkocht. Binnenkort gaat ook de webshop online. Geïnteresseerden kunnen nu al via social media een bestelling plaatsen. 

Voor nu zullen de schoonzussen ieder zaterdag de deuren openen en kunnen de klanten daarnaast op afspraak terecht.

DESS mode en DWARS wonen, Waalstraat 2, Poortugaal. 

Advertenties uit de krant