Afbeelding

Karin Ingelse bij Steevast

Algemeen

ALBRANDSWAARD – Voormalig presentatrice van RTV Rijnmond Karin Ingelse is op zondag 10 maart te gast bij Steevast op Zondag.

Van 13 tot 14 uur praat radiomaker Jan Jongerius met Karin over haar

vroegere werk, wat zij deed bij RTV Rijnmond, dagvoorzitterschap, mediator, inspreken van voice overs, maar vooral over haar bezigheden van nu: 'Integriteit'.

Op haar website integriteit.nl  kan men  zien dat Karin veel doet aan workshops, trainingen en adviezen voor bijvoorbeeld lokale overheden, bedrijven en de belastingdienst. Een boeiend onderwerp , dat momenteel veel aandacht krijgt in Nederland. In het gesprek zal ook de muziekkeuze van Karin voorbij komen.

Van 12 tot 13 uur is er aandacht voor de actualiteit uit de brede regio rondom Albrandswaard gemengd met een lekkere mix van muziek.

Ook is er een interview van Piet Vermeulen en Jan Jongerius te beluisteren met Cees de Reus, auteur van het boek 'Een dorp van toen', dat gaat over de jeugdperiode van de schrijver als zoon van de kastelein en stationsbeheerder van het café 'Tramzicht' in Rhoon.

Luisteren kan via de website www.rtvalbrandswaard.com, in de ether FM 107.1, op de radio kabel in Albrandswaard Mhz 99.0 en op de tv kanalen 28+ (analoog) en op kanaal 12 digitaal ( caiway).

De gasten voor volgende week zijn Clown Jopie en Tante Angelique.

Advertenties uit de krant