Afbeelding

Clubtoernooi PBC Boomgaardshoek

Algemeen

HOOGVLIET - Op vrijdag 15 en zondag 17 februari is bij de Hoogvlietse badmintonclub PBC Boomgaardshoek het jaarlijks terugkerende clubtoernooi gespeeld. Het leuke van dit evenement is dat het toernooi wordt georganiseerd voor de seniorleden, maar dat ook jeugdleden hieraan deelnemen. De jeugd speelt haar eigen dubbelpartijen onderling, maar er is ook een onderdeel waarbij aan een seniorspeler een juniorspeler wordt gekoppeld.
Hiermee bereikt de vereniging dat integratie van de jeugdspelers met de senioren vlekkeloos en als vanzelf verloopt. Tijdens dit gezellige toernooi worden bij de senioren onderling dubbels gespeeld en singles. Met name bij de single-wedstrijden is het interessant om te zien wie zich het komende jaar als clubkampioen mag noemen. In de finale bij de heren ging het net als vorig jaar tussen Jeffrey Abutan en Mark Groenendijk. Dit jaar was Jeffrey de sterkste en won de kampioensbeker. Bij de damses werd Stephanie van Eijk clubkampioen en Kelly Vastenhout werd tweede.
Bij jeugd dubbel wonnen Lois Langbroek en Jasper Weeda de eerste plaats. Bij de combi dubbel ging de eerste plaats naar Hayden Langbroek en Alfred Abutan. Gemengd dubbel werd gewonnen door Nienke Lancee en Mark Groenendijk. Bij dames dubbel ging de eerste plaats naar Monique Abutan en Ha Ho en bij heren dubbel naar Jonathan Verhelst en Edward Veldman.

Een andere prijs die jaarlijks wordt uitgereikt is de aanmoedigingsprijs. Dit jaar ging de altijd felbegeerde prijs naar Tim van Donk. www.pbc
boomgaardshoek.nl
.

Advertenties uit de krant