Foto: Sharik Derksen
Foto: Sharik Derksen

De Blues Caravan

Algemeen

RHOON – Op zondag 3 maart houdt de Commissie Muziek op Rhoon van Stichting Kasteel van Rhoon in hun 'Blues op Zondag' de Blues Carvan.
Het gerenommeerde Duitse platenlabel 'RUF Records' presenteert ieder jaar de zogenaamde Blues Caravan een wisselend collectief met een mix van aanstormend talent en gevestigde namen.

De editie 2019 is een ruim twee uur durende blues-revue met drie jonge en unieke blues diva's met capaciteiten die de blues een moderne maar vooral een eigentijdse en eigenzinnige switch weten te geven. En logenstraffen dat blues al uitgevonden is.

Ina Forsman is een Finse zangeres en ondanks haar prille leeftijd (25) geen groentje meer.
Het is tevens een promo-show voor haar nieuwe album op 'Ruf Records' die weer een mooi scala is van eigentijdse soul, blues, Latin en acid-jazz smaken.

Katarina Pejak komt uit Belgrado en is nu gesetteld in music city, Nashville  Tennessee.

In 2014 studeerde zij af op het Berklee College Of Music als singer/songwriter en pianist. Zij zal putten uit haar nieuwste album die een mix is van soul, blues, jazz, rock 'n roll en country verpakt in een krachtige aangedreven pianosound.

Ally Venable is slechts 19 jaar, maar heeft al drie opeenvolgende Music Awards op zak als ' East Texas Female Guitarplayer ", 2015, 2016 en 2017. En Ally had ook in 2014 en 2015 ETX Award" Best Bluesband" Referenties die wel tellen op zo'n jonge leeftijd. Ally Venable geeft met haar jeugdige elan een nieuwe draai aan de Texas blues.

Tickets
Kaartjes voor Blues op Zondag zijn online via www.muziekoprhoon.nl en bij Boek en Leeswinkel Het Witte Huis te koop voor 10 euro per stuk.

Indien niet uitverkocht worden er ook kaartjes aan de deur verkocht. De zaal is open vanaf 15 uur.

Advertenties uit de krant