<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl
De afspraken zijn vastgelegd in het Regioakkoord Nieuwe Woningbouwafspraken Regio Rotterdam, waarvoor veertien gemeenten op 30 januari hun handtekening hebben gezet.
De afspraken zijn vastgelegd in het Regioakkoord Nieuwe Woningbouwafspraken Regio Rotterdam, waarvoor veertien gemeenten op 30 januari hun handtekening hebben gezet. (Foto: PETER DE JONG)

1177 woningen erbij in Albrandswaard

ALBRANDSWAARD- Anders dan eerder op onze site stond te lezen, neemt het aantal sociale huurwoningen in Albrandswaard de komende jaren toe. Als de gemeenteraad akkoord gaat, groeit het aantal woningen in Albrandswaard de komende tien jaar naar verwachting met 1177 huizen. Dat is inclusief circa 210 sociale huurwoningen. De woningvoorraad voor de gemeente komt daarmee op ruim 11.470 huizen.

Het gemeentebestuur is met de regio overeengekomen dat de sociale voorraad in de periode tot 2030 met 210 woningen toeneemt. De afspraken zijn vastgelegd in het Regioakkoord Nieuwe Woningbouwafspraken Regio Rotterdam, waarvoor veertien gemeenten op 30 januari hun handtekening hebben gezet. In de periode tot 2030 komen er in de Rijnmondregio 54.000 extra woningen bij en wordt de sociale woningvoorraad beter gespreid.

RECTIFICATIE
Op deze website heeft eerder een tekst gestaan waarin werd gesuggereerd dat het aantal sociale huurwoningen zou verminderen. Dit is dus niet juist: het aantal neemt juist toe met circa 210. De tekst met de onjuiste informatie is inmiddels verwijderd.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>