Afbeelding

Hollandse Hit party

Algemeen

BARENDRECHT - Met een knipoog naar de Hollandse Hit party zoals die door Ohio in samenwerking met B.V.V. in de tent werden georganiseerd, houdt Ohio zaterdag 30 maart een Hollandse Hit party in sporthal Waterpoort in Barendrecht.

De hal wordt gezellig aangekleed. Vanaf het Hollandse podium vinden optredens plaatst van onder meer Dries Roelvink, Helemaal Hollands, Talento's en Belinda. Cor Dorst: ,,Allemaal artiesten met een hoog entertainment- en meezinggehalte, die garant staan voor een gezellige avond.'' Feest-dj Pascal is er voor de invulling tussen de artiesten door. Cor: ,,Een feest van herkenning en verbinding voor de Barendrechtse inwoners.''

De zaal gaat 30 maart open om 19.30 uur. De Hollandse Hit party duurt van 20 tot 1 uur. Drankjes zijn met munten te koop aan de bar. Kaarten kosten in de voorverkoop 15 euro, aan de deur 17,50 euro. De voorverkoop is al begonnen via www.ohio.nl en www.all-events.eu.

De sporthal heeft plaats voor vijfhonderd bezoekers, vol is vol. Vanaf donderdag 24 januari zijn kaarten ook te koop bij de Wijnbar, IJssalon Hemels, Le Bonheur by Lust, Het Rozenpakhuys en Boerderijwinkel Achterzeedijk.

Advertenties uit de krant