Afbeelding

Bestuursleden gezocht voor stichting Peuterwerk

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Stichting Peuterwerk Albrandswaard verzorgt op vijf locaties verspreid over de gemeente, peuterwerk gericht op het spelenderwijs stimuleren van de ontwikkeling. Het bestuur van de stichting bestaat uit een voorzitter, penningmeester, secretaris en één algemeen lid. Om de functies meer met elkaar in evenwicht te brengen, wordt in verband met het aanstaande vertrek van de penningmeester, gezocht naar twee nieuwe bestuursleden. Hierdoor zijn er twee vacatures ontstaan: een bestuurslid personeelszaken, en een bestuurslid financiën/ penningmeester.

Het bestuurslid personeelszaken houdt zich bezig met het personeelsbeleid en de activiteiten die hiermee samenhangen. De Stichting heeft momenteel zestien medewerkers en vijf invalleidsters in dienst. Het bestuurslid financiën/penningmeester houdt zich bezig met het financiële beleid en de activiteiten die met deze functie samenhangen.

De stichting vraagt affiniteit met vrijwilligerswerk, onze doelgroep en aantoonbare ervaring met personeelszaken of financiën. Ervaring met kinderopvang of peuterwerk is niet nodig. Wij bieden zinvol vrijwilligerswerk voor minimaal een tot anderhalf uur per week en de kans bestuurlijke ervaring uit te breiden of te verdiepen.

Wie interesse heeft, kan zijn of haar CV mailen naar info@peuterwerk-albrandswaard.nl Voor vragen over de functie kan men contact opnemen met de secretaris van het bestuur, Annelies Kingma 06- 50648966.

Advertenties uit de krant