<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl
Waar ken ik jou van?

Annemarie Klaassen (52)

Waar kennen we jou van?

Ik ben sinds 2003 verbonden aan Tennisvereniging Poortugaal, waarvan ik nu zes jaar voorzitter ben. Daarnaast woon ik ruim dertig jaar in Poortugaal.
Het is een hartstikke leuke vereniging. We hebben ongeveer 270 leden, iedereen kent elkaar en de sfeer is altijd gemoedelijk. Toen ik lid werd, begon ik me in te zetten voor de nieuwsbrief en zo rolde ik in steeds meer werkzaamheden. In het bestuur begon ik als secretaris.

Wat doe je voor werk?

Ik werk vier dagen per week voor de Persgroep op de afdeling Losse Verkoop waar ik leiding geef aan groep van vijf meiden. Ik werk vanaf 1985 bij de Persgroep in verschillende functies.

Hoe is jouw gezinssituatie?

Rob en ik zijn samen sinds 1983. We hebben twee dochters. Marilou is 25 jaar en heeft net een huis gekocht in Poortugaal. Daar ben ik erg blij mee. Ruby is 20 jaar en woont nog thuis.

Wat is je mooiste jeugdherinnering?

Bij mijn opa op bezoek in Italië. Hij werkte daar en wij kwamen daar veel. Ook denk ik meteen aan de geboorte van mijn zusje Antoinette. Ik was bijna dertien jaar en vond het zo fantastisch dat ik een zusje kreeg. (Lachend) Dat ik kort daarna ook nog een broertje kreeg, vond ik eerst niet zo leuk, maar toen hij er eenmaal was vond ik hem gelijk geweldig.

Waar word je gelukkig van?

Als mijn naasten het goed hebben en gezond zijn. Ik ben een gelukkig mens.

Waar ben je verdrietig om geweest?

Het overlijden van dierbaren. Mijn nichtje en tevens mijn beste vriendin overleed toen ze 54 jaar was. Ze is tien jaar ziek geweest. Wat ik wel weer heel mooi vind, is dat haar kleindochter ontzettend veel op haar lijkt.

Welke toekomstdromen heb je nog?

Cliché, maar gelukkig en gezond blijven. Verder ben ik een tevreden mens. Vroeger had ik wel toekomstdromen. Ik heb er spijt van dat ik nooit voor mezelf ben begonnen. Ik houd van zekerheid.

Hoe zouden je vrienden jou omschrijven?

Sociaal, regelaar, gezellig en ik denk dat ze meteen 'wijn' zeggen. (Lachend) Na afloop bij de tennis drink ik graag een wijntje. 'Hugo' is favoriet en omdat daar minder alcohol in zit, krijg ik altijd een groter glas. Ze noemen dat een 'Annemarietje'.

Hoe sta je 's morgens op?

Op werkdagen om half zeven. Ik douche, eet twee boterhammen, snij twee sinaasappels in stukken (persen kost me teveel moeite) en ik lees het AD.

Welke verleiding kan je niet weerstaan?

Drop in alle soorten en maten. Ik haal het zo min mogelijk in huis.

Wat zijn je angsten?

Dat de mensen steeds vaker tegen over elkaar staan in plaats van naast elkaar. De wereld verandert.

Wat vind je stom?

Zonder licht in het donker fietsen, maar ik doe het zelf ook weleens. O, en vrouwen in een legging met sokken en sommige ook nog met crocs eronder. Brrr…

Wat heb je geleerd van je moeder?

Mijn moeder heeft gewerkt vanaf dat ik twee jaar was en dat heeft mij sneller zelfstandig en ondernemend gemaakt.

Wat is je guilty pleasure?

Karaoke. En dan het liefst met het nummer 'Niet of nooit geweest' van Acda en de Munnink. Bij de tennis doen we veel aan karaoke. Als iemand de microfoon pakt, wil ik zingen.

Waar kijk je naar op televisie?

Nieuws, 'De Wereld Draait Door' omdat Rob daar graag naar kijkt en politieseries via Netflix. Als er moorden worden opgelost vind ik het leuk.

Wat zou je aan jezelf willen veranderen?

Ik zou makkelijker dingen willen loslaten. Ik trek teveel naar me toe en wil de controle houden.

Wat is je favoriete quote?

Leef het leven.

Wil je nog iets toevoegen?

Mag ik dan nog even de tennisvereniging promoten? Mensen mogen altijd een kijkje komen nemen, er kunnen altijd nieuwe leden bij. Het is een supergezellige club.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>