Afbeelding

Nieuwjaarsdronk Vrouwen van Nu

Algemeen

ALBRANDSWAARD - De Vrouwen van Nu afdeling Poortugaal/Rhoon e.o. hield vrijdag 11 januari een bijeenkomst in de Brinkhoeve.
De voorzitter hield haar nieuwjaarstoespraak. ,,In deze toespraak was ruimte voor een moment van stilte om de leden die ons ontvallen zijn te herdenken. Hierna werd er een toost uitgebracht op het komende jaar. De voorzitter wenste alle aanwezigen een goed maar bovenal gezond 2019 toe. De leden van de reiscommissie van Poortugaal/Rhoon e.o. namen het woord over en promootte de reisjes die ze voor 2019 georganiseerd hebben.
Een goede traditie is het jaarlijks vaststellen van een goed doel in Albrandswaard. De gelden hiervoor worden bijeengebracht door leden van de vereniging. Tijdens de zomerfair in augustus is door vrijwilligers en bestuur koffie of thee met een lekker stuk, door de leden zelf gebakken, taart verkocht. Bij andere, ludieke, momenten is ook geld opgehaald. Dit jaar was er tevens een sponsor.
De Stichting Ambulance Wens Albrandswaard is door het bestuur als het goede doel voor 2018 vastgesteld. Vervolgens werd er een cheque van 1.300 euro uitgereikt aan Stichting Ambulance Wens Albrandswaard. De cheque werd onder luid applaus uitgereikt aan directeur Kees Veldboer, die ons bedankte en bijzonder in zijn nopjes was.
Daarna werd de avond opgeluisterd door cabaretier d'n Teun. Hij stak de draak met een aantal bestuursleden en hun echtgenoten. Hierna konden de dames nog even gezellig met elkaar napraten en een drankje nemen. ,,Ons verenigingsdoel was zeker deze avond wederom gehaald."

Advertenties uit de krant