Afbeelding

Jubileum voor 50+ en meer groep

Algemeen

RHOON - In wijkcentrum Portland was vorige week een geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst van de 50+ en meer club. Tegelijkertijd vierde de groep een klein feestje, omdat de 50+ en meer groep al ruim tien jaar draait onder de vlag van Stichting Welzijn Albrandswaard (SWA).

Ruim elf jaar geleden werd de club gestart aan de Beurs in Portland door enthousiaste buurtbewoners met als doel wijkgenoten te ontmoeten en beter te leren kennen. Toen het wijkcentrum klaar was, zijn ze daar naartoe verhuisd en na al die tijd is het nog steeds een bruisende club met enthousiaste vrijwilligers, deelnemers en leuke activiteiten. Om dat te vieren werden de gasten verwend met lekkere hapjes en drankjes en aansluitend een gezellige bingo.

Inzet
Ook de vrijwilligers werden bedankt en in het zonnetje gezet door SWA, voor hun jarenlange inzet. Zonder hun enthousiaste wekelijkse bijdrage zouden deze ochtenden niet mogelijk zijn! We zijn dan ook erg trots op het feit dat na ruim tien jaar deze ochtenden nog steeds zo goed bezocht worden.

Programma
Wie het leuk lijkt het om op dinsdagochtend een kijkje te komen nemen, kan vrijblijvend een keer langskomen. Het is elke dinsdag van 10 tot 12 uur in wijkcentrum Portland, Hof van Portland 41. Er wordt een kleine bijdrage voor de consumptie gevraagd. Er staan al weer leuke dingen op het programma. Van Linedance, bingo, workshops, pannenkoeken eten tot de paasbrunch. Voor meer informatie kan men bellen naar Stichting Welzijn Albrandswaard: 010-5018322.

Advertenties uit de krant