Er werd een duet gezongen met Lee Touwers.
Er werd een duet gezongen met Lee Touwers.

Rhoonse reünie

Algemeen

RHOON - Zaterdag 12 januari was een bijzondere avond voor alle gasten, die uitgenodigd waren in Het Kasteel van Rhoon. Martien Bresser werd eerder in de week 65 jaar en om dit bijzondere moment te vieren had hij naast vrienden, relaties en kennissen ook zijn gehele familie uitgenodigd.

Het werd een grote Rhoonse reünie. De moeder van Martien Bresser was Marie Geeve en omdat de katholieke gezinnen, ook in het dorp Rhoon, vroeger veel kinderen hadden zijn er een aantal van deze kinderen getrouwd met mensen uit de gezinnen Geeve en Heezen.
Een samenkomst van mensen met de oorsprong op 't Veer – de Havendam – in Rhoon allen met de achternamen Bresser, Geeve of Heezen was bijzonder te noemen.

Sfeer
,,Het was een enorm gezellige avond, waarbij eerst stamppotten gegeten werden en later op de avond de voetjes van de vloer gingen. Onder het genot van een drankje zat de sfeer er erg snel in. Ook de familieleden die tegenwoordig niet meer in Rhoon en omstreken wonen waren aanwezig." Hoogtepunt van de avond was het muzikale optreden van Leen Huizer – Lee Towers – die ook nog samen met de jarige gastheer een duet gezongen heeft. ,,Wij bedanken Martien en zijn echtgenote Marianne namens alle aanwezigen voor de organisatie en de uitnodiging, het was een topavond", aldus Gerrit Geeve.

Advertenties uit de krant