Afbeelding

Spoken in bibliotheek

Algemeen

HOOGVLIET - Vanaf 16 januari kan iedereen door een reeks workshops in Bibliotheek Hoogvliet alles te weten komen over Spoken Word.

Onder begeleiding van Patrick Ribeiro leert men wat Spoken Word inhoudt en gaan de deelnemers er zelf mee aan de slag. Aan het einde van alle workshops wordt er een eindpresentatie gehouden waarin men zijn of haar werk kan presenteren.
Spoken Word is heel simpel gezegd een voordracht van een (zelfgeschreven) tekst, waarbij meerdere disciplines gecombineerd worden, zoals muziek, theater, beweging of beeldkunst. Het verhaal en de woorden blijven het belangrijkst.
In totaal worden er zes workshops gegeven met elk een eigen thema. De workshops zijn hierdoor ook los te volgen, maar het is natuurlijk het leukst (en men leert het natuurlijk het beste) als alle workshops worden gevolgd.
De workshops zijn gratis en vinden plaats op woensdag 16, 23 en 30 januari, 6, 13 en 20 februari van 16 tot 17.30 uur. De eindpresentatie is op zaterdag 2 maart, de specifieke tijd hiervoor wordt nog bekendgemaakt.
Meedoen? Aanmelden kan bij Ashley Margarittha, a.margarittha@bibliotheek.rotterdam.nl of reserveer een ticket op de website https://www.bibliotheek.rotterdam.nl/. De bibliotheek is te vinden aan het Rijkeeplein 2 in Hoogvliet.

Advertenties uit de krant