De prijzen worden 7 februari uitgereikt. Foto: Petrina.
De prijzen worden 7 februari uitgereikt. Foto: Petrina.

Finalisten BAR Ondernemersprijzen

Algemeen

REGIO - Onlangs vonden de jurygesprekken van de BAR Ondernemersprijzen plaats in Van der Valk Hotel Ridderkerk. Uit de genomineerde ondernemers zijn twaalf finalisten geselecteerd. De Ondernemersprijzen stimuleren en geven bekendheid aan onderscheidend ondernemerschap in de BAR-regio. Dit is de derde editie.
De finalisten zijn: VBO Ondernemer van het Jaar: C. & H. Euser Transport B.V., Lisette Euser en Bas Euser; Authentic Outdoor B.V., Kees en Mark Voogd; Timmerfabriek de Kievit Ridderkerk B.V., Robert van Wijngaarden.
Netwerk ViZi Ondernemer van het Jaar, categorie Vrouw: Tchai International, Kim Tchai; Stichting De Overblijf, Linda van Nierop; Safe Beveiliging, Jacqueline Beer.
Quooker Innovatie Award: Qc One, Thijs van Alebeek; Technicare, Arjan van de Voorde; Van Gelder groente & fruit, Gerrit van Gelder.
Rabobank Start-up van het Jaar: Espresso Service Repair, Berend de Jong. Kvik Barendrecht, Hans Zevenbergen; Totally Healthy, Robert Rijsdijk.
Stemmen kan via www.ondernemersprijzenbar.nl. Het jury-oordeel is doorslaggevend in het bepalen van de uiteindelijke winnaars. De ondernemersprijzen worden wederom uitgereikt tijdens het BAR Business Gala, dat plaatsvindt op donderdag 7 februari in Van der Valk Hotel Ridderkerk. Kaarten kunnen nog niet gereserveerd worden.
Zakenvrouw van het Jaar is vanaf deze editie 'Ondernemer van het Jaar, categorie Vrouw'. De tegenhanger is 'Ondernemer van het Jaar, categorie Man'. De Toffe Peer Award is als losse award vervallen.

Advertenties uit de krant