Afbeelding

Nieuwjaarsrecepties

Algemeen

Postduiven en 't Pluimpie

Postduivenvereniging P.V. Poortugaal en Hengelsportvereniging 't Pluimpie nodigen inwoners weer uit voor de gezamenlijke nieuwjaarsreceptie. Deze wordt dit jaar gehouden op zaterdag 5 Januari van 14 tot 16 uur in het clubgebouw aan de Oedenvliet 1 in Poortugaal.
Het bestuur wenst iedereen een voorspoedig 2019.


Carnisse Grienden

Natuurvereniging De Carnisse Grienden houdt op zaterdag 5 januari van 12 tot 14 uur een nieuwjaarsreceptie. De receptie wordt traditiegetrouw gehouden op de Fram, het schip van Scoutinggroep Fridtjof Nansen. De scouts zorgen voor een verwarmde boot aan de Koedoodsehaven 17 in Barendrecht en de heer Teus Kraaijeveld heeft de erwtensoep klaarstaan. Tijdens de nieuwjaarsreceptie wordt er door voorzitter Leo Heezen onder andere stilgestaan bij datgene waar de vereniging in het afgelopen jaar mee bezig is geweest en wat de speerpunten zijn voor 2019.


Gemeente

De gemeente Albrandswaard nodigt inwoners, ondernemers en relaties uit voor de nieuwjaarsreceptie van de gemeente op maandag 7 januari 2019. Iedereen is tussen 19 en 21 uur welkom in Abel Tasman aan de Albrandswaardsedijk 160 in Poortugaal.

Het belooft een gezellige avond te worden voor jong en oud. Met een hapje en een drankje, met nog even terugkijken, maar vooral met vooruitzien.

Advertenties uit de krant