Afbeelding

Muzikaal kerstverhaal bij Zeppelin

Algemeen

BARENDRECHT - De sporthal bij ods de Zeppelin was donderdag 20 december het decor voor een bijzondere uitvoering. Alle groepen hadden zich, met verschillende soorten muziekinstrumenten, de afgelopen weken voorbereid op liedjes uit de musical De Laatste Kerstboom.

De liedjes werden aangekleed met grote decortekeningen, gigantische cadeaus (bij het lied 'Wat zit er in dat pak') en een aantal liedjes werden theatraal uitgebeeld. Zelfs toen het theaterlicht even uitging bleef er in de hal een heerlijke kerstsfeer hangen. Aan het eind kwamen alle groepen en alle instrumenten bij elkaar in het slotlied 'Het Kersfeest is voor Iedereen'. Iedereen zong en speelde mee.

Dit musicalproject van de school en CultuurLocaal was een vervolg op het samenwerkingsproject van vorig jaar. Stap voor stap hopen beide organisaties cultuureducatie een volwaardige plaats te geven in het basisonderwijs. Veel werk voor zowel de leerkrachten, de musici als de organisatoren, maar als je daarvoor evenveel enthousiasme terugkrijgt is het alleszins de moeite waard. Meer informatie is te vinden op  www.cultuurlocaal.nl.

Advertenties uit de krant