Afbeelding

Schaatsen op school

Algemeen

RHOON - Dit jaar had de OBS de Overkant wel een hele leuke verrassing voor alle kinderen van de school. De school was zoals gebruikelijk versierd in kerstsfeer, maar om echt in de winterse sferen te komen, regelde de school een kunstschaatsbaan op het schoolplein. Twee dagen lang konden de kinderen onder schooltijd en zelfs na schooltijd schaatsen.
Het plezier straalde van de gezichten van de kinderen. En de juffen en meesters genoten ook volop van de kinderen. Dat de baan twee dagen kon blijven liggen, werd mogelijk gemaakt door Casper van Leeuwen van Center fot Testmaterials. Hij zorgde ervoor dat de baan 's nachts beveiligd was.
Op woensdagavond vierden de kinderen kerstfeest met een diner. Alle ouders maakten daarvoor hapjes. ,,De school is altijd dankbaar voor dat heel veel ouders zo lekker kunnen koken." Dit jaar was er voor de ouders om tijdens het kerstdiner buiten bij de schaatsbaan te kunnen genieten van een hapje en een drankje voor een klein bedrag. Ook dit was een enorm succes en zeker voor herhaling vatbaar. Na het kerstdiner was er een lampionnenoptocht door de wijk. Vele leerlingen en leraren en buurtbewoners liepen met deze tocht mee.

Advertenties uit de krant