Het koor zingt met kerst in de Klepperwei.
Het koor zingt met kerst in de Klepperwei. Foto: Picasa

Kerstviering Joyful Singers

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Het gemengde koor Joyful Singers uit Poortugaal treedt op voor de bewoners van de Klepperwei op vrijdag 21 december. Publiek is ook van harte welkom tijdens de jaarlijkse kerstviering van het Rhoonse zorgcentrum Klepperwei aan de Zwaluwenlaan 1 in Rhoon.
Het koor brengt onder leiding van dirigent en pianist Warner Fokkens een aantal mooie, traditionele maar ook vrolijke kerstliederen uit hun repertoire ten gehore. De bewoners en bezoekers zijn welkom om gezellig mee te zingen tijdens de samenzang.
Het koor Joyful Singers bestaat sinds januari 2017 en timmert sindsdien flink aan de weg. Het ledenaantal is gestaag toegenomen de afgelopen periode en door het wekelijks samen repeteren klinken ze inmiddels als een klok. In december 2017 beleefden zij hun vuurdoop door mee te werken aan de kerstviering in de Hooge-Werf. Het afgelopen jaar zijn er meerdere optredens geweest, zoals een zangdienst in de Dorpskerk van Poortugaal en het meedoen aan het Late Summer Sound Korenfestival in Hoogvliet.
Wie een keer mee wil doen, is vanaf maandag 7 januari welkom in de Hooge-Werf van 20 tot 22 uur. Men mag vrijblijvend één of twee repetities bijwonen. Joyful Singers repeteert wekelijks in het restaurant van het zorgcentrum aan 't Wiel in Poortugaal. De bewoners komen regelmatig meegenieten van hun diverse repertoire tijdens deze gezellige repetities. Om mee te kunnen zingen heeft men geen zangopleiding nodig, maar het kunnen houden van de melodie is wél een vereiste. Meer informatie op joyfulsingers.nl of bellen naar voor-
zitter Ruud Buitendijk, 06-20411268.

Advertenties uit de krant