<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto: Sjors Ribeiro Edison

Pieten voetballen mee

RHOON - Zaterdag werd de voetbaljeugd van WCR verrast door Zwarte Pieten, die kwamen meevoetballen.

In de kantine werd vervolgens om het hardst gezongen en geroepen of Sinterklaas wilde komen. In vol ornaat kwam de Goedheiligman binnen.

Op de speciale stoel die voor Sinterklaas was gereserveerd sprak deze met de jongens en meisjes die bij WCR voetballen over hun voetbalprestaties. Sint was vooral geïnteresseerd in het scorend vermogen van de kleintjes.

Hij was dan ook zeer verheugd dat hij en zijn pieten konden vaststellen dat het dit jaar weer beter ging dan het vorig jaar.

Niet alleen is de aanwas bij de jeugd veel groter dan het vorig jaar maar ook de prestaties zijn beter.

Zo mogen de prestaties van JO8 zeker niet onvermeld blijven. Dit vriendenteam onder leiding van trainer Jan de Grootte stuurt met regelmaat hun tegenstander met meer dan tien doelpunten verschil van het veld.

Mogelijkerwijs dat dit in de tweede helft van de competitie anders wordt als ze met betere teams van doen krijgen.

Na de vele liedjes, tekeningen en gedichten kwamen de cadeautjes. Zo had Sinterklaas voor ieder kind een voetbalrugzak meegebracht met een echt WCR- logo er op. Hierin kunnen de kleintjes voortaan de voetbalkleding en hun voetbalschoenen in meenemen. Afgelopen zaterdag was de tas gevuld met snoep.

Foto: Nieuwspiet


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>