Afbeelding
Foto: Picasa

Zwemmen voor ouderen

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Ouderen kunnen wekelijks meedoen met Meer Bewegen voor Ouderen (MBVO) in Zwembad Albrandswaard onder deskundige begeleiding.
Het mooie is dat er geen prestatiedruk achter zit; iedereen bepaalt wat voor zichzelf haalbaar is. ,,Dat MBVO de deelnemers uitstekend bevalt, blijkt onder andere uit het feit dat sommigen er al vele jaren actief in zijn", reageert Jan Buijsse.
Vraag het aan iedere willekeurige arts, hij of zij zal zeggen hoe belangrijk het is om voldoende te bewegen. Bij vrijwel iedere klacht ten aanzien van de gezondheid is de vraag: 'Beweegt u wel voldoende?' De wekelijkse beweging in het zwembad is op vrijdag. Er zijn twee groepen: een van 13 tot 13.45 uur en een van 13.45 tot 14.30 uur. De les duurt drie kwartier. En daarna wordt nog gezellig met elkaar thee- of koffiegedronken.
De prijs bedraagt 40 euro voor een 12-badenkaart MBVO, inclusief thee of koffie. Wie het eerst een wil proberen, mag de een keer gratis deelnemen.
Zwembad Albrandswaard is te vinden aan de Albrandswaardsedijk 188 in Poortugaal. Meer info: 010-50 60 958 of via info@zwembadalbrandswaard.nl.

Advertenties uit de krant