<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

Foto Sjors raakt apparatuur kwijt

Foto Sjors is zijn foto apparatuur kwijt. Terwijl hij incheckte in een hotel omdat hij een tweedaagse cursus ging volgen, werd zijn kofferbak razendsnel leeg gehaald.
In Albrandswaard ging dit nieuws als een lopend vuurtje en al snel kon hij rekenen op hartverwarmende reacties. Hieronder zijn verhaal.

Ingezonden
Allereerst wil ik iedereen bedanken voor het medeleven en alle hulp die ik afgelopen dagen heb gehad. Daar zal ik later nog wat dieper op in gaan, maar ik zal eerst even wat duidelijkheid brengen in de situatie. Onlangs moest ik van mijn werkgever naar de Veluwe om een opleiding van twee dagen te volgen. Daar aangekomen heb ik mijn auto op het privéparkeerterrein gezet en ben vervolgens eerst naar binnen gelopen om mijzelf in te checken. Eigenlijk ging het toen al direct mis zonder dat ik daar erg in had. Tijdens het inchecken hoorde ik het alarm van mijn auto afgaan en ben naar buiten gelopen om te kijken, maar zag in eerste instantie niets. Ik heb het alarm weggeklikt en heb de check-in afgehandeld. Toen ik terug liep naar de auto bleek dat het alarm niet voor niets was afgegaan. In een tijdbestek van hooguit vijf á tien minuten maximaal hadden criminelen mijn achterruit ingeslagen, de hoedenplank gelicht en mijn fototas meegenomen. Ik was totaal overdonderd door hetgeen wat mij daar overkwam. Uiteraard is het niet wenselijk onbeheerd spullen in je auto te laten liggen, maar ik was mezelf alleen even gaan inchecken. Niemand kon weten dat mijn apparatuur in de achterbak lag, want die was immers nog niet eens open geweest.
Ik heb direct contact opgenomen met mijn verzekeringsmaatschappij om te kijken wat mogelijk was om te verhalen. Echter had ik mijn verzekering van de apparatuur al stopgezet, omdat de kosten van de verzekering na een bepaald aantal jaren niet opweegt tegen de kosten van de apparatuur. Mijn overige verzekeringen wilden niet uitbetalen, omdat het mij te wijten is dat ik niet direct na het alarm naar het voertuig ben gelopen. Mijn dochter heeft, nadat de informatie bij haar kwam, zonder mijn medeweten een donatiepagina opgestart om mij tegemoet te komen. Hartverwarmend hoeveel mensen een bijdrage hebben geleverd om mij weer op weg te helpen.
Ik ben mijn dochter Barbara en alle donateurs uiteraard bijzonder dankbaar voor alles wat ze mij tot nu toe al geschonken hebben.
Maar naast die donateurs zijn er ook nog vrienden en kennissen die mij apparatuur te leen hebben aangeboden zodat ik mijn fotografie gewoon kon voortzetten.
Ik ben een dankbaar mens dat iedereen zo bereidwillig is geweest en mij heeft willen helpen.

Met vriendelijke groet,

FotoSjors


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>