Afbeelding
ADVERTORIAL

Sinterklaasshow bij De Wevershoeve

Algemeen

Op zondag 25 november krijgen ze bij restaurant De Wevershoeve hoog bezoek. Sinterklaas komt dan om 11 uur langs ter gelegenheid van de SinterklaasShow.

De SinterklaasShow start met een spectaculaire intro, waarna de Pieten zullen komen. Samen met de Pieten gaan we met z´n allen Sinterklaas verwelkomen en misschien wil je wel even handjes schudden, dat kan ook! Heb je altijd al met Sinterklaas op de foto gewild? Dan is dit je kans.

De SinterklaasShow is een gezellig feest voor het gehele gezin. De show staat onder leiding van de allerbeste Pieten die Sinterklaas maar kon vinden. De Pieten nemen de bezoekertjes mee in knotsgekke Pietenverhalen, zingen de bekendste Sinterklaasliedjes en kunnen goocheltrucjes zoals alleen Pieten dat kunnen.

Aansluitend zijn er voor de kinderen frietjes met lekkers en voor de ouders is er een buffet met saté, friet, salade en kroepoek. Natuurlijk eten de Pieten gezellig mee.

De Sinterklaasshow kost inclusief eten en limonade voor kids 12,50 euro. Voor ouders is het inclusief eten en één consumptiebon 14,50 euro.

Kortom het belooft een super kinderfeest te worden wat je niet wilt missen.

Advertenties uit de krant