Logo deschakelalbrandswaard.nl
Archieffoto: Kevin Schenk.
Archieffoto: Kevin Schenk. (Foto: )

Wintermarkten Rhoon en Poortugaal

ALBRANDSWAARD - De traditionele wintermarkten op Rhoon en in Poortugaal vinden dit jaar beide plaats op vrijdag 23 november. De organisatoren hebben de handen ineen geslagen en de programma's op elkaar afgestemd.

Er is gekozen voor de middag en de avond. Dit omdat in de avondsferen een optimale sfeer kan worden gecreëerd voor het evenement. Vooral de oude dorpskern van Poortugaal komt dan nog beter tot zijn recht. Speciaal voor dit evenement wordt de dorpskern feestelijk verlicht en een ringleiding aangelegd voor muziek.
Op het Strawinskyplein in Rhoon vindt een markt plaats met de titel Moonlight party.
Voor de consument dus genoeg keuze vrijdag 23 november. In de tent op het Strawinskyplein is vanaf 12 uur sfeervolle live muziek. Om 19 uur is er een modeshow van Style Depot en Monnom kinderkleding.
In de tent in Poortugaal ligt het accent op de koren. Zo treedt om 14 uur Happy Days op uit Spijkenisse en om 15. 30 uur "de Vlaardingse Muiters.
In de avonduren is er een speciaal Dickens koor dat zowel op straat als binnen in de tent optreedt. In beide tenten is er volop gelegenheid om te genieten van een hapje en een drankje.
Voor de jonge bezoekers zijn er diverse attracties.
Leen den Ouden, voorzitter van winkeliersvereniging Poortugaal Dorp, is positief gestemd over de samenwerking en rekent voor beide evenementen op veel bezoekers.

Archieffoto Rhoon: Kevin Schenk.
Archieffoto Poortugaal: fotoSJORS

Meer berichten