Afbeelding

Pubquiz

Algemeen

De pubquiz in het JCA aan de Albrandswaardsedijk 180 in Poortugaal wordt weer gehouden op vrijdag 19 oktober. De reden om de quiz zo snel weer te houden, is het succes ervan.
Een pubquiz is een algemene kennisquiz voor jong en oud die bestaat uit meerdere ronden met algemene vragen, thema vragen, muziekfragmenten en foto's ronden. Meedoen kan met een team van maximaal zes personen. Uiteraard is publiek ook van harte welkom. Een foutloze ronde levert wat versnaperingen op en het winnende team ontvangt eeuwige roem en een rondje van de zaak. De aanvang is om 20.00 uur en deelname aan de quiz is gratis.


Jamsessie

Vanaf vrijdag 21 november vindt er elke derde vrijdag van de maand een Jamsessie plaatsvinden in het JCA. Iedereen is vanaf 20 uur welkom om zijn of haar muzikaliteit te delen met medemuzikanten en publiek. De 'backline' is aanwezig, men hoeft alleen een eigen instrument/ drumstokken mee te nemen.
Het JCA is een onderdeel van Stichting Welzijn Albrandswaard en is gevestigd aan de Albrandswaardsedijk 180 in Poortugaal. Voor meer informatie: www.jongerenwerkalbrandswaard.nl

Advertenties uit de krant