Foto: Martin van der Reijden.
Foto: Martin van der Reijden.

Foto-ontmoeting Buytenhof

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Zaterdag 3 november is er een foto-ontmoeting op zorgboerderij de Buytenhof. Hobby fotografen kunnen dan natuurfoto's schieten op en rond de boerderij.
Veel mensen hebben fotografie als hobby en de Buytenhof wil graag een plek zijn waar amateurfotografen elkaar kunnen ontmoeten en inspireren om prachtige platen te schieten. Dit gebeurt tijdens een zogenaamde 'Foto-ontmoeting'. Initiatiefneemster en medewerkster van de Buytenhof Lineke van der Schelde legt uit waarom de Buytenhof deze Foto-ontmoetingen organiseert. ,,Ik heb samen met Lia van Wayenburg, die vrijwilligster is op de Buytenhof, veel foto workshops gevolgd en vervolgens doe je er eigenlijk te weinig mee. Het is motiverend om met andere fotografen foto's te maken rondom een bepaald thema. De Buytenhof is daar een prachtige plek voor. De boerderij is zeer fotogeniek en bovendien past het bij onze doelstelling om de relatie tussen stedeling of dorpeling met het platteland te versterken. Tijdens de lunch en bij de nabespreking wisselen we ervaringen uit en dat is super leuk. Zo leer je van elkaar." Marian Visser, Ben Voets en Leo Luijten, leden van fotoclub '80, begeleiden de fotografen tijdens de fotoshoot.
De foto-ontmoeting van de Buytenhof vindt plaats op zaterdag 3 november van 9.30 tot 14.30 uur. De kosten zijn 25 euro inclusief koffie, thee en lunch. Aanmelden via desmaakvanbuyten@debuytenhof.nl.

Advertenties uit de krant