Afbeelding

Vincent van den Broek te gast in Steevast op Zondag

Algemeen

ALBRANDSWAARD - De Rhoonse cineast Vincent van den Broek is op zondag 7 oktober te gast in het familie-info programma 'Steevast op Zondag' van RTV Albrandswaard. Radiopresentator Jan Jongerius  praat met hem over zijn werk als cineast, maar ook over zijn initiatief voor de Musical Awards Hoogvliet, de promotiefilmpjes over de gebiedscommissies, het bedrijfsleven, Rolf de Musical en een nieuwe documentaire, die gepresenteerd wordt in Utrecht. Veel is er te vertellen over de filmwereld van de Rhoonse cineast. Het gesprek is te volgen van 13 tot 14 uur. In het eerste uur van 12 tot 13 uur wordt er vooruit gekeken naar de evenementen van de aankomende tijd en andere actualiteiten uit de brede regio en andere bijzondere dingen.

Luisteren kan in de ether FM.107.1, op de kabel van Albrandswaard 99.0 Mhz, het internet www.rtvalbrandswaard.com en de tv kanalen 28+ analoog en 12 digitaal (caiway). Opnieuw luisteren kan via de website en aanklikken op programma gemist tot vier weken na de live uitzending van het programma.

Volgende week is Piet Vermeulen te gast over de binnenvaart en Liana Engibarjan, een vrouwelijke schipper die zich inzet voor de binnenvaart.

Advertenties uit de krant