Er is allerlei informatie voorhanden op het gebied van wonen.
Er is allerlei informatie voorhanden op het gebied van wonen.

Themadag: isoleren en ventileren

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Wie plannen heeft om vloer-, gevel- of dakisolatie aan te brengen in huis en informatie nodig heeft of wil deelnemen aan een inkoopactie, kan terecht bij de WoonWijzerWinkel op Heijplaat. Op zaterdag 22 september staat de WoonWijzerWinkel in het teken van isoleren.
Vanaf 9 uur worden belangstellenden verwelkomd met een kopje koffie of thee. Vervolgens kan men aanschuiven bij presentaties over isoleren en ventileren. Vragen kunnen worden gesteld.
Er is vrije inloop, waardoor men zelf kan kiezen aan welke presentaties men deelneemt. Ook kan gewoon een rondje worden gelopen in de showroom van 2500m², waarin allerlei duurzame concepten en producten staan opgesteld.
Verder is het die dag mogelijk om in te schrijven voor de collectieve inkoopactie woningisolatie (voor vloer, spouw, dak en glas) die dan van start gaat.
De WoonWijzerWinkel is het officiële energieloket van uw gemeente. De WoonWijzerWinkel is onafhankelijk, waardoor men kan vertrouwen op het betrouwbare, objectieve advies over isoleren, ventileren en andere energiebesparende maatregelen.
Andere themadagen die op de agenda staan, zijn: Nul-op-de-meter wonen op zaterdag 20 oktober van 9 tot 13 uur, Isoleren en ventileren op zaterdag 10 november van 9 tot 13 uur en een Innovatiemarkt op zaterdag 8 december van 9 tot 13 uur.
Inschrijven voor een van de themadagen kan op woonwijzerwinkel.nl/themadagen.

Advertenties uit de krant