Afbeelding

Suzanne Mulder te gast in Steevast op zondag

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Zondag 16 september praten radiomakers Marja Boedart en Jan Jongerius in het familie - info programma 'Steevast op Zondag' bij RTV Albrandswaard met een collega van RTV Rijnmond, Suzanne Mulder.

In het tweede uur van 13 tot 14 uur is er aandacht voor haar werk bij 'Bureau Rijnmond', waarin Suzanne wekelijks onopgeloste misdaadzaken aan de kaak stelt, maar ook voor haar werk als presentatrice, verslaggever, dagvoorzitter, discussieleider en voice- over. Een mooie insteek voor een boeiend gesprek.

In het eerste uur van 12 tot 13 uur komen de actualiteiten uit de regio voorbij en praten ze met met leden/zangers van het Hoogvlietse popkoor 'That,s IT' over het komende korenfestival in Hoogvliet onder de naam 'Late Summer Sound' van zaterdag 22 september in 'Winkelcentrum Hoogvliet'.

Luisteren kan in de ether FM.107.1, op de kabel van Albrandswaard 99.0 Mhz, het internet www.rtvalbrandswaard.com en de tv kanalen 28+ analoog en 12 digitaal (caiway). Opnieuw luisteren kan via de website en aanklikken op programma gemist tot vier weken na de live uitzending van het programma.

Advertenties uit de krant