Afbeelding

Stichting Gemeenschapsfonds Albrandswaard zoekt voorzitter

Algemeen

Ingezonden

Op 10 april is Eric Gude, voorzitter van het Gemeenschapsfonds Albrandswaard plotseling en veel te vroeg overleden. Bestuurslid Jaap Kooimans neemt de functie van voorzitter voorlopig waar, maar heeft aangegeven niet de ambitie te hebben deze functie permanent te willen invullen. Voor de langere termijn zijn wij daarom op zoek naar een betrokken persoon met een groot netwerk die als voorzitter van onze stichting wil bijdragen om van Albrandswaard een nog leukere gemeente te maken. De geschikte kandidaat voor de onbezoldigde functie van Voorzitter Stichting Gemeenschapsfonds Albrandswaard voldoet aan de het volgende profiel: Woonachtig/werkzaam binnen de gemeente Albrandswaard;Kennis en ervaring op het gebied van Fondsbeheer en affiniteit met de aard van dit Fonds;Deskundigheid en ervaring op sociaal/maatschappelijk vlak;Ervaring in een leidinggevende functie in het particuliere bedrijfsleven of binnen de overheid en kennis van bestuur, organisatie en communicatie.Beschikking over een netwerk met potentiële donateurs;Prettige persoonlijkheid, 'bruggenbouwer', realistische plannenmaker, teamspeler en communicatief goed onderlegd.

De aanstelling betreft een benoemingsperiode van drie jaar, met twee keer de mogelijkheid tot herbenoeming. De maximale zittingsperiode is dus negen jaar. Ieder lid van het Bestuur, de voorzitter in het bijzonder, dient voldoende beschikbaar en bereikbaar te zijn om zijn/haar taak naar behoren te kunnen vervullen.

Meer informatie of solliciteren?

Op uw verzoek sturen wij een uitgebreid profiel toe. Reacties ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk. Heeft u belangstelling? Neem contact op met Jaap Kooimans, waarnemend voorzitter SGA jaap@kooimans.net of 06-22517544.

Komt u Stichting Gemeenschapsfonds Albrandswaard versterken?

Advertenties uit de krant