Tempo '34, klaar voor het nieuwe seizoen.
Tempo '34, klaar voor het nieuwe seizoen.

Tempo: startweekend en kap

Algemeen

ROTTERDAM - Bij Hockeyvereniging Tempo '34 werd het Jongste Jeugd Startweekend gehouden, vlak voor de start van de competitie: nog even genieten voordat er weer gepresteerd moet worden.

De vereniging was omgetoverd in het Wilde Westen met een grote stormbaan en een heuse trekrodeostier. De club in Rotterdam-Zuid was gevuld met cowboys, cowgirls, indianen en boeven.

Er stond een circuit van drie rondes op het programma: The Good (het veld met de stormbaan e.a.), The Bad (hockey clinic gegeven door eigen jeugdleden) en The Ugly (onderlinge oefenwedstrijdjes). De kinderen zijn flink verwend door de vele sponsors.

Overkapping
Aansluitend op het Startweekend was de feestelijke ingebruikname van de overkapping.

Het is een prachtig bouwwerk geworden, in elkaar gezet door gepensioneerde vrijwilligers in samenwerking met een lokale aannemer, allen met een enorm hart voor de vereniging. En dat hart is flink op de proef gesteld door de zeer warme zomer.

Het resultaat is een mooie overkapping met daaronder ruimte voor meerdere hockeyteams om gezamenlijk de derde helft te 'spelen'. En zelfs aan de kleintjes is gedacht: de kers op de taart. Een klein, in Tempo kleuren geschilderd speelhuisje met een glijbaantje op kunstgras zal voor veel plezier zorgen.

Met twee korte speeches, het doorknippen van lint en een glaasje bubbels, is de overkapping officieel in gebruik genomen.

Advertenties uit de krant