Afbeelding

Zingen als ontspanning

Algemeen

BARENDRECHT - Zingen, goed voor lichaam en geest. Met dat motto start het Barendrechts mannenkoor De Verenigde Zangers maandag 27 augustus weer met de repetities. Er moet nog hard gestudeerd worden voor het Najaarsconcert, dat vrijdag 19 oktober zal plaatsvinden in de Dorpskerk van Barendrecht.

Voor dit concert is het koor op zoek naar eerste tenoren en bassen die het koor willen ondersteunen. Uiteraard zijn ook andere stemmen van harte welkom.  

Het repetitieonderkomen is de Jeugdzaal van de Bethelkerk aan Kerkweg 2 te Barendrecht, waar onder de bezielende leiding van dirigent Gerard van der Zijden een gevarieerd programma wordt ingestudeerd. Voor nieuwe leden is er ondersteuning door middel van een cd/mp3, zodat men snel met het koor kan meezingen.

Het repertoire biedt naast geestelijke muziek, ook veel film-, gospel- en musicalmuziek. Wie een gezonde ontspanning zoekt te midden van zo'n vijftig enthousiaste mannen, kan eens komen kijken. Voor de leden is het een wekelijks feest. Mannen zijn welkom op maandag van 20 tot 22 uur in de jeugdzaal van de Bethelkerk. Meer informatie bij Rob Bijker via 0180-611845 en op

www.deverenigdezangers.nl.

Advertenties uit de krant