Afbeelding

Zomervakantieweek

Algemeen

BARENDRECHT - KijkopWelzijn houdt samen met diverse lokale organisaties een vakantieweek voor kinderen van acht tot twaalf jaar. Deze week vindt plaats van maandag 20 augustus tot en met vrijdag 24 augustus.
De zomervakantieweek wordt georganiseerd voor kinderen die niet of nooit op vakantie gaan. De week biedt een breed aanbod aan activiteiten rond de thema's buitenspelen en natuur, creatief, cultuur, sport en bewegen en vrije tijd. Kinderen kunnen deelnemen aan het hele programma of zich inschrijven voor een losse activiteit. Het aanbod is te vinden op www.jongerenwerkbarendrecht.nl. Aanmelden kan alleen digitaal. Het inschrijven per activiteit is een vereiste, omdat het aantal beschikbare plekken per activiteit kan variëren.
De Zomervakantieweek wordt mede mogelijk gemaakt door: Buurtsportcoach & Jongerenwerk KijkopWelzijn, Buurtsportcoach Eiland Marlyne, het Inge de Bruijn Zwembad, Stuurgroep Zuidpolderdag, Oranjespeeltuin Barendrecht, Feyenoord Rotterdam en theater Het Kruispunt. Meer informatie bij Buurtsportcoach Wouter van der Pas via 0180-890815, 0622036836 of w.pas@kijkopwelzijn.nl.

Advertenties uit de krant