Afbeelding

Zesde Gentlemen's Ride

Algemeen

BARENDRECHT - De Gentlemen's Ride vindt zaterdag 25 augustus weer plaats. De tickets kosten 42,50 euro per persoon. Dat is inclusief drankjes onderweg en het eten bij het eindfeest. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Le Bonheur en via www.facebook.com/gentlemensridebarendrecht.
De zesde editie leidt de 'gents' naar Delfshaven om bij stadsbrouwerij De Pelgrim een versnapering te halen. Maar eerst halen zij er een bij Rob en Nipa van Eetcafe Thailand, om vervolgens richting via Maastunnel naar Delfshaven te fietsen. De stop op de terugweg is een verrassing. ,,Trek uw strak gesneden tweed aan, klik die mooiste klok om uw pols en poets uw stalen ros op. De Gentlemen's Ride is de meest stijlvolste fietstocht van het jaar!'' 'Heeren' gaan fietsen, borrelen en genieten van entertainment. Zo is er een sigarenproeverij en kunnen deelnemers genieten van bier, vespers gin en whisky.
Vrouwelijke metgezellen zijn bij de borrel, het eten de en prijsuitreiking welkom. De beste geklede deelnemer wint een prijs, net als degene met de meest bijzondere of originele stalen ros.

Advertenties uit de krant