Afbeelding

Open huizen bij KunstCreatief

Algemeen

BARENDRECHT - KunstCreatief houdt in september twee keer open huis.

De Baerne
Bij de locatie in De Baerne is dat open huis op zaterdag 1 september van 11 tot 15 uur. Aan Buitenlandse Baan 1 zijn de kunstenaars/docenten aanwezig om informatie te geven over het nieuwe cursusprogramma, dat in de week van 17 september van start gaat.
Bezoekers kunnen zich laten inspireren door de diverse demonstraties en meedoen met de gratis miniworkshops. KunstCreatief heeft voor jong en oud een grote diversiteit aan beeldende cursussen. Dit najaar hebben zich twee nieuwe docenten aangesloten bij het KCB-team, namelijk Piet van Koulil voor Boekbinden en Ceciel van Ommen voor Edelsmeden op vrijdag. Meer informatie hierover is te vinden op www.kunstcreatief.nl.

Carnisselande
In vestiging Carnisse Haven is er open huis op zaterdag 8 september van 10 tot 14 uur. Carnisse Haven aan Noordersingel 30 opent de deuren met een verrassend aanbod voor volwassenen en kinderen. Belangstellenden kunnen een gratis proefles Porselein volgen van 10 tot 11 uur. Ook zijn er demonstraties van boekbinden en techniek van Ebru-kunst. Kinderen kunnen doorlopend aansluiten bij een miniworkshop tekenen. Volwassenen kunnen een kijkje nemen in de wereld van de Kunstbeschouwing.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.kunstcreatief.nl. Contact opnemen kan via 0657141044 en info@kunstcreatief.nl. Scholen kunnen terecht op www.cultuureducatiebarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant