Afbeelding

Zomerfair in Rhoon

Algemeen

RHOON – De jaarlijkse zomerfair in Rhoon is er weer op zaterdag 25 augustus. Voor deze gezellige fair kan men terecht op het terrein van bloemisterij Van Rosmalen aan Stationsstraat 7 te Rhoon, naast Intratuin.

Iedereen kan zijn hart ophalen bij een groot aantal kramen met een gevarieerd aanbod. Zo zijn er onder meerkramen met antiek en brocante, met tweede-kans-spullen, met sjaals en sieraden, met  bloemen, met drop, jams en chutneys en bakproducten van de molen van Zuidland. Verder is er een kraam met kunstnijverheid en een hoedenkraam. Ook is de Wereldwinkel aanwezig met een deel van het assortiment.

Er zijn informatie-stands van De Carnisse Grienden, de Vrouwen van Nu en van de stichting Kasteel van Rhoon. Om 11.30 uur en om 14 uur kunnen bezoekers kijken naar een hoedenmodeshow, verzorgd door leden van de Vrouwen van Nu.

Voor de inwendige mens wordt uiteraard gezorgd. Op het buitenterras kan men genieten van koffie, thee, taart en broodjes. Er is muzikale omlijsting door The Elastic Stockings Band. Iedereen is van harte welkom op de zomerfair van 10 tot 15.30 uur. De toegang is gratis.

Advertenties uit de krant