Archieffoto
Archieffoto

Autoshow aan Havenhoofd

Algemeen

BARENDRECHT - Op zaterdag 25 augustus wordt voor het  negende opeenvolgende jaar een  nieuwe-autoshow gehouden op het marktplein aan het Havenhoofd in Carnisselande.Tevens zullen in het winkelcentrum Carnisse Veste een aantal nieuwe auto's worden getoond met elektrische en hybride aandrijving. Verkeersschool  Peter Brugge promoot met zijn nieuwe les-auto's  zijn verkeersschool. De organisator het Barendrechtse Akse Automotive Advies b.v. heeft wederom lokale  autobedrijven-merkendealers bereid gevonden om hun medewerking aan deze autoshow te verlenen. De autodealers brengen  een zeventigtal nieuw auto's in. Medewerkers van deze bedrijven  zorgen ter plekke voor deskundige informatie aan het publiek en voor voldoende foldermateriaal en prijslijsten. Muziek en presentaties worden verzorgt  van het terras van Grand-cafe Double-Dutch.

Publieksprimeur
Naast de bekende nieuwe modellen van 2018 zal de nadruk dit jaar komen te liggen op de zogenaamde e-voertuigen, voertuigen met elektrische of hybride aandrijvingen en de auto's met 'groene' milieu-labels A en B. Ook zal uitvoerig informatie worden verstrekt over het prive leasen van een nieuwe auto.  

Winkelcentrum Carnisse Veste promoot die dag feestellijk haar nieuwe huisstijl en  levert zo een extra bijdrage aan de activiteiten rond de autoshow aan het Havenhoofd.

De autoshow start omstreeks 9.30 uur en duurt tot 17.30 uur. Voor vragen en/of deelname aan dit auto-event kan men contact opnemen met C.C.Akse, Akse Automotive Advies b.v., 0180-556604 of 06-53745721. www.akseautomotive.nl.

Advertenties uit de krant