Afbeelding
Foto: Leonie Gravesteijn

Jan Smit op Koningsplein

Algemeen

Jan Smit behoort tot de artiesten die op zaterdag 15 september in Ridderkerk komen optreden op het Koningsplein. Hij staat op het lijstje van toezeggingen dat de organisatie van de Radio NL Zomertoer inmiddels heeft kunnen opstellen.

Ook Alain Clark en Glen Faria staan op deze lijst van artiesten die verwacht mogen worden. Dat maakt de kans groot dat Jan Smit samen met dit tweetal op het podium komt. Gedrieën namen ze recent de single "Ik wil slapen" op.
IJs en weder dienende komen ook de Alpenzusjes, John de Bever en de Gebroeders Ko naar het festijn. Ook zijn er toezeggingen van Helemaal Hollands, Kees Haak (zoon van Nico Haak), Doenja, Peter La Haye, New Timeless en de feestband Wannebiezz. Ook de in deze regio bekende Perry Zuidam mag worden verwacht. De line-up is nog niet helemaal compleet. Er zullen nog de nodige namen aan worden toegevoegd.
Radio NL organiseert deze muziekavond in samenwerking met de Stichting Evenementen Ridderkerk. Er wordt een showprogramma gepresenteerd van 19.00 tot 24.00 uur.

Advertenties uit de krant