Afbeelding

Week van de Huttenbouw

Algemeen

ALBRANDSWAARD - De Week van de Huttenbouw in Albrandswaard is van dinsdag 21 augustus tot en met vrijdag 24 augustus. De huttenbouw wordt georganiseerd door het jongerenwerk en de buurtsportcoach van stichting Welzijn Albrandswaard (SWA). Alle kinderen van acht tot en met twaalf jaar zijn welkom om te komen timmeren en bouwen op het terrein van het Jongerencentrum Albrandswaard (JCA).

Op dinsdag om 10.00 uur is de opening van de huttenbouw en kan er gestart worden met het bouwen. Op donderdag mogen kinderen blijven slapen in hun eigen hut. Op vrijdagochtend om 9.00 uur kunnen de deelnemers weer opgehaald worden.

Meedoen aan de huttenbouw kost twintig euro. De prijs is inclusief drinken en een lunch. Op donderdag krijgen de deelnemers een patatje en een snack. Degenen die blijven slapen, krijgen voor vertrek een heerlijk ontbijt.

Wie mee wil doen, kan zijn of haar ouders/verzorgers vragen om aan te melden. Deelnemers moeten zelf een hamer en zaag meenemen. Kijk voor actuele informatie op de Facebookpagina van de week van de huttenbouw Albrandswaard. Inschrijven kan via www.jongerenwerkalbrandswaard.nl.

Advertenties uit de krant