Afbeelding

'Steevast' gaat even met vakantie

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Info-familieprogramma 'Steevast op Zondag', te horen op de radio van RTV Albrandswaard, gaat zes weken op vakantie. Zondag 15 juli is de laatste uitzending en het programma is weer terug op 26 augustus.

De uitgenodigde gast, zanger Fred Piek van de vroegere folkgroep Fungus, kan niet aanwezig zijn in de studio. Dus maken radiomakers Piet Vermeulen en Jan Jongerius er een twee uur durend 'gezelligheidsprogramma' van met een aantal memorabele terugblikken, flitsen en korte interviews uit de afleveringen van de eerste helft van 2018.

Van 12.00 tot 14.00 uur kunnen luisteraars veel variatie verwachten, waarin de regioactualiteit niet vergeten wordt. Luisteren kan in de ether via FM.107.1, op de kabel van Albrandswaard via 99.0 Mhz, via www.rtvalbrandswaard.com en de tv-kanalen 28+ analoog en 12 digitaal (caiway). Opnieuw luisteren kan via de website via programma gemist tot vier weken na de live-uitzending.

Zondag 26 augustus is het programma weer terug met als gast Peter Bokhout, directeur van speciaal havenbedrijf Qargo Packers.

Advertenties uit de krant