Afbeelding

Renovatie binnenzwembad

Algemeen

ALBRANDSWAARD – Nog deze zomer start een deel van de renovatie van het binnenzwembad in Albrandswaard. De gemeenteraad heeft daarvoor afgelopen maandag een budget beschikbaar gesteld.

De eerste werkzaamheden bestaan onder andere uit het vernieuwen van de luchtbehandeling, het plafond, de tegels om het zwembad en de doucheruimte. De overige werkzaamheden worden volgend jaar opgepakt in samenwerking met de nieuwe exploitant.

Tijdens de raadsvergadering van november heeft de gemeenteraad besloten het binnenzwembad voor een periode van twintig jaar in stand te houden. Om dit mogelijk te maken is een flinke renovatie nodig. De werkzaamheden, die binnenkort beginnen, zijn noodzakelijk om het zwembad veilig open te houden tot de zomer van 2019.

Beperkte sluiting
Het werk wordt zoveel mogelijk uitgevoerd tijdens de zomersluiting van het binnenbad, maar helaas is het niet mogelijk om alles in die periode klaar te hebben. Het zwembad is dit jaar daarom iets langer dicht dan de gebruikelijke zes weken. Als alles volgens planning verloopt is het zwembad vanaf 10 september weer open. De gebruikers zijn hierover geïnformeerd.

Advertenties uit de krant